Български (България)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)
   За нас

portal
"ГАЙТЕК ОЛИВА" ООД е основана през 1994 г. Основната дейност на фирмата е производство на растителни масла чрез преработка на маслодайни култури. През май 1995 г. в гр. Нова Загора е пусната в експлоатация фабрика за производство и рафиниране на растителни масла. Стратегическото разположение на базата осигурява висококачествена суровина при ниски транспортни разходи. През 1999 г. в експлоатация е пусната нова немска пресова линия, а през 2004 г. е извършено модернизиране на складовото стопанство.

ceh
В периода 2005-2007 г. е извършена основна модернизация на рафинерията. През 2008 г. фирмата пуска в експлоатация линия за производство на екобрикети от слънчогледова люспа, като по този начин постига оползотворяване на отпадъчния продукт след пресоването на слънчогледа. През 2010 г. фирмата се сдоби и с модерна напълно автоматична бутилираща линия с капацитет до 3000 бутилки/час (1л). През 2008 г. организацията ни бе сертифицирана по ISO 9001:2000, а през 2010 г. беше покрит и стандартът ISO 9001:2008.

silozi1
Фирмената политика на "ГАЙТЕК ОЛИВА" ООД – утвърден производител на слънчогледово масло, е насочена към непрекъснато подобряване на конкурентноспособността на организацията и създаване на увереност в клиентите ни за гарантирано и постоянно качество на произвежданата продукция. За тази цел ние изискваме сертификати за качество от всички наши доставчици - не само на основната суровина, но и на всички останали спомагателни и амбалажни материали. Седалището на фирмата се намира в гр. Стара Загора.
 
Знаете ли, че...

Качественото слънчогледово олио:

- e изключително чисто, притежава блясък и бистрота;

- e еднакво добро за пържене, готвене и салати;

- няма никаква миризма;

- има приятен вкус;

- не дими при загряване;

- издържа на температури над 200°С;